Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Mercedes-Benz Triedy V: ešte luxusnejší MPV

Široká škála funkcií Mercedes-Benz Triedy V Exclusive stále rastie.

Svojou funkčnosťou a poskytnutým pohodlí sa dostáva nový model Triedy V na ešte vyššiu úroveň, doslova  až na vrchol populárnej série. Mercedes-Benz van Triedy V Exclusive presvedčí vynikajúcimi dekoratívnymi prvkami z brúseného hliníka, pochrómovanými vetracími otvormi, panoramatickou strechou o veľkosti 1,90 krát 1,12 metra (je to najväčšie strešné sklo v segmente stredne veľkých vanov), novou veľkou stredovou konzolou,  klimatizovanými samostatnými sedadlami v koži Nappa pre vodiča, spolujazdca a cestujúcich na zadných sedadlách , 19-palcovými kolesami z ľahkých zliatin, priestorovým zvukom Burmester® a celým radom ďalších zariadení. Jedinečnosť vozidla je okamžite rozoznateľná na etikete “Exclusive” na predných blatníkoch. Toto neobyčajné vozidlo oslávi svoju svetovú premiéru na začiatku marca na medzinárodnom autosalóne v Ženeve.

       V-Klasse EXCLUSIVE - Interieur, Zierelemente in gebürsteter Aluminiumoptik

Ďalší prírastok v pohodlí poskytuje veľká stredovú konzola s čalúnenou opierkou a integrovanou chladenou odkladacou schránkou. Má niekoľko komôr, dva držiaky nápojov vpredu, dve osvetlene  držiaky nápojov pre cestujúcich na zadných sedadlách a chladiaci boxe s objemom päť litrov. Je tu aj odkladací priestor pre mobilné telefóny, MP3 prehrávače, notebooky a USB porty a SD karty a aj elektrická zásuvku na 230 Voltov a 12 Voltov. Komfort završuje elektricky nastavovanie sedadiel pre vodiča a spolujazdca s aktívnym vetraním sedadlá.

V-Klasse EXCLUSIVE – Exterieur, cavansitblau metallic, Panorama-Dach

V-Classe Exclusive kombinuje moderný luxus s príkladnou bezpečnosť a športovou dynamikou. Vynikajúce jazdné vlastnosti zabezpečuje aj športový podvozok, účinné brzdy a kolesá z ľahkej zliatiny. V základnej výbave je adaptívny tempomat DISTRONIC PLUS a aktívny parkovací asistent s kamerou, čo uľahčuje zaparkovanie na pozdĺžnych a priečnych parkovacích miestach. V ponuke sú aj nové voliteľné doplnky, ktoré umožňujú prispôsobiť nový Mercedes-Benz Van  individuálnym preferenciám a potrebám.

MB (šr)

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov