Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Štúdia Škoda Superb Black Crystal zažiari vďaka hviezdnemu prachu

Štúdiou Škoda Superb Black Crystal dokazuje česká automobilka lásku k detailom. V spolupráci s renomovanou sklárňou Preciosa predstavila automobilka novú interpretáciu detailov Škody Superb.

 Vrcholným prvkom štúdie Škoda Superb Black Crystal sú výnimočné kolesá. Tie sú pokryté takzvaným hviezdnym prachom (StarDust®). Ide o malé kryštály, ktoré pokrývajú povrch disku a dodávajú novej štúdii efektný vzhľad. Touto technológiou boli ozdobené aj trofeje pre víťaza Tour de France, navrhnuté oddelením Škoda Design. Z kvalitného krištáľového skla sú vyrobené aj logá značky Škoda na prednej aj zadnej časti automobilu, na kolesách a na volante. Rovnako tak je z krištáľových prvkov vyrobený aj emblém Laurin & Klement na volante.

SKODA Superb Black Crystal_02        SKODA Superb Black Crystal_01_RES

„Nová Škoda Superb zaujme výrazným emocionálnym dizajnom a láskou k detailu. Túto ambíciu dôsledne rozvíja aj nová štúdia Superb Black Crystal. Vďaka precízne spracovaným skleneným krištáľom pôsobí štúdia ako klenot, ktorý sa nosí len pri zvláštnych príležitostiach,“ povedal šéfdizajnér značky Škoda Jozef Kabaň.

Premiéru oslavuje štúdia Škoda Superb Black Crystal na výstave Designblok 2015, ktorá sa koná v Prahe od 22. do 27. októbra 2015.

SKODA Superb Black Crystal_04    SKODA Superb Black Crystal_03

Škoda, dk

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov