Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Nová ŠKODA Superb Combi má slovenskú výstavnú premiéru na autosalóne v Nitre

ŠKODA AUTO predstaví na autosalóne v Nitre v slovenskej výstavnej premiére vlajkovú loď značky vo verzii kombi, model Superb Combi a outdoorovo ladený model Rapid Spaceback ScoutLine.

Fanúšikovia značky ŠKODA sa môžu okrem toho tešiť aj na obľúbené modely Fabia, Yeti, Rapid, Octavia RS, Octavia Combi 4×4 alebo Superb vo vrcholnej výbave Laurin & Klement. Expozíciu ŠKODA AUTO nájdu návštevníci autosalónu od 8. do 11. októbra 2015 v pavilóne F na výstavisku Agrokomplex v Nitre.

Ťahákom expozície ŠKODA AUTO na autosalóne v Nitre bude najlepšia ŠKODA všetkých čias vo verzii kombi – nová ŠKODA Superb Combi. Na slovenskom trhu bude k dispozícii už aj s rozšírenou ponukou motorizácií. Novinkami v ponuke sú benzínové motory 1,4 TSI/110 kW so systémom vypínania valcov a výkonný agregát 2,0 TSI/162 kW. Cena novej generácie modelu ŠKODA Superb Combi začína na slovenskom trhu od 22 790 € vo výbave Active vrátane strešného nosiča, s úplne novým benzínovým motorom 1,4 TSI/92 kW a šesťstupňovou manuálnou prevodovkou. Cenový rozdiel oproti verzii liftback predstavuje vo všetkých výbavových stupňoch iba 1 200 €.

Svoju slovenskú výstavnú premiéru zažije aj príťažlivý outdoorovo ladený model ŠKODA Rapid Spaceback ScoutLine. Novinka zaujme výraznými plastovými krytmi, 16-palcovými hliníkovými kolesami a ďalšími dizajnovými prvkami. Bohatá výbava paketu ScoutLine je k dispozícii pre všetky motorizácie od výbavového stupňa Ambition. Paket štartuje v cene od 1 608 €. Autorizovaní partneri ŠKODA AUTO na Slovensku už prijímajú objednávky na nový model. Na prvý pohľad zaujme  predný a zadný nárazník s výraznými nástavcami, ktoré sú lakované štruktúrovanou čiernou matnou farbou a stredové diely reflexnou striebornou farbou. Z boku karosériu chránia plastové kryty prahov a lemy blatníkov, ktoré sú tiež lakované štruktúrovanou čiernou matnou farbou.

V expozícii ŠKODA AUTO nájdu fanúšikovia značky aj ďalšie obľúbené modely. Pre milovníkov športovej jazdy bude pripravená ostrá Octavia RS a pohon všetkých kolies predvedie Octavia Combi 4×4. Nebude chýbať vlajková loď značky ŠKODA, model Superb, vo vrcholnej výbave Laurin & Klement s výkonným motorom 2,0 TSI 206 KW 4×4, ŠKODA Fabia, ktorá je Autom roka 2015 na Slovensku, v atraktívnej bielo-čiernej farebnej kombinácii, ako aj modely Rapid a Yeti.

Škoda, dk

 

 

 

 

 

ŠKODA AUTO na autosalóne v Nitre:

 

ŠKODA Fabia Biela Moon s čiernou strechou (Color concept)
ŠKODA Fabia Combi Modrá Denim
ŠKODA Rapid Modrá Race
ŠKODA Rapid Spaceback ScoutLine Zelená Pistachio
ŠKODA Octavia RS Zelená Rallye
ŠKODA Octavia Combi 4×4 Sivá Quartz
ŠKODA Yeti Červená Corrida
ŠKODA Superb L&K Hnedá Magnetic
ŠKODA Superb Combi Biela Moon

 

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov