Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Mercedes-Benz Slovakia: Pravidelný servis do 10 rokov bezplatne

Bezplatné servisné práce na výrobcom predpísané pravidelné údržby až do desiateho roku od ich prvej registrácie poskytuje počnúc júlom 2015 pre osobné vozidlá značky s hviezdou spoločnosť Mercedes-Benz Slovakia.

Bezplatné servisné práce do desiatich rokov vrátane, sa automaticky plošne vzťahujú na modely osobných vozidiel  počnúc siedmym rokom od ich prvej registrácie na Slovensku či v zahraničí, respektíve po najazdení vozidlom 160-tisíc km ak k tomu dôjde skôr. Ponuka platí pre vozidlá s aktuálnou slovenskou registráciou. Súčasne k bezplatnej práci platia zvýhodnené ceny na použité originálne náhradné diely a prevádzkové kvapaliny.

Dar k štvrťstoročiu
„Vďaka kvalite a spoľahlivosti vozidiel s hviezdou v znaku, ktorých história sa odvíja od prvého automobilu na svete, sme pre našich klientov zaviedli od roku 2001 prvý šesťročný servis v cene vozidla. V tomto roku, kedy si pripomíname štvrťstoročie od začatia fungovania Mercedesu na Slovensku, im navyše venujeme pravidelné servisné práce predĺžené do desať rokov.“ Informuje generálny riaditeľ spoločnosti Mercedes-Benz Slovakia Ing. Andrej Glatz.

mercedes-benz (šr)

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov