Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


AUTO MAGAZÍN 3/2015 V PREDAJI!

Najnovšie vydanie – 3 / 2015 – najčítanejšieho slovenského automobilového časopisu AUTO MAGAZÍN, s pravidelnou prílohou PROFI AUTO, už na vás čaká     v predajniach tlače.

Aj v treťom čísle je Profi Auto súčasťou časopisu. Čo Auto magazín prináša?

Čitateľská súťaž Auto Magazín Awards pozná víťazov a ceny sú už v ich rukách. Podrobnú reportáž z odovzdávanie nájdete v úvodnej časti vydania.

Auto magazín sa zaoberá napríklad vyše tridsiatimi najnovšími modelmi automobilov. Podrobný test mesiaca je venovaný novinke Jeep Renegade. V rubrikách Polygón (prináša reportáže z prvých jazdných prezentácií noviniek), či Test sa zoznámite napríklad so Škodou Fabia Combi, Citroenom C4, Kiou Sorento, kodou Superb, Mercedesom CLS 350, Audi A6 Quattro, Hyundaiom i20, Renaultom Captur a mnohými inými. Určite vás zaujmú, veď bezprostredné dojmy z testov ťažko niečim nahradiť!

V Multiteste môžete s nami porovnať reprezentačné sedany Audi A6 a Hyundai Genesis.

Vŕta vám v hlave myšlienka na elektromobil? Kúpiť – nekúpiť, hneď – či neskôr, aká je vlastne u nás ponuka, za aké ceny, aká je situácia s dobíjaním? Odpovede nájdete na Zelených stránkach.

Venujeme sa však aj automobilom z druhej ruky, tentoraz Renaultu Laguna. Čo ďalej s automobilmi Chevrolet, keď značka z Európy odchádza? Dozviete sa v našom dialógu. V pravidelnej rubrike Dizajn rozoberáme krivky pôvabnej Hondy NSX. Retro sme zamerali na legendu – Fiat 500; zoznámime vás s Nelou Pociskovou – motoristkou; zohrejeme reportážou z Cypru a krv rozprúdime podrobným a zasväteným spravodajstvom zo sveta motoristického športu.

Profi Auto ponúka multitest Citroen Berlingo Multispace, Mercedes-Benz Citan Kombi a Opel Combo. Zoznámi vás s vynoveným VW Caddy. V teste podrobne skúša Mercedes-Benz Vito Tourer. Veľký priestor venujeme vzdelávaniu v súvislosti s našim priemyslom. Predstavujeme nové autobusy LNG, venujeme sa 30. výročiu pohonu 4MATIC a nechýba ani priestor venovaný téme TIR.

Nové vydanie Auto magazínu a Profi auta už na vás čakajúv tradičnom rozsahu 160 strán v predajniach tlače na celom Slovensku!

Dalibor Klíma

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov