Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Auto magazín s Letnou detektívkou a Profi auto 7- 8 / 2014 v predaji!

AUTO MAGAZÍN – najčítanejší slovenský motoristický časopis, spolu s časopisom PROFI AUTO, už na vás čakajú v predajniach novín a časopisov. Tentokrát je obsah ešte pestrejší – čaká na vás veľká letná čitateľská súťaž – samozrejme, o atraktívne ceny!

Čitateľská súťaž úzko súvisí s Testom mesiaca, zameraným na Citroen C4 Cactus. Nájdete ho na stranách 20 – 23 a pravidlá súťaže bezprostredne pred článkom. Hlavnou cenou je… ale to si prečítajte v časopise, rovnako aj návod, ako sa zúčastniť na čitateľskej súťaži LETNÁ DETEKTÍVKA ČASOPISU AUTOMAGAZÍN.

Súčasne vyhlasujeme aj čitateľskú fotografickú súťaž Vyfotografuj svoje lásky. Pravidlá nájdete v inom článku na tejto webovej stránke.

V letnom dvojčísle sa podrobne dočítate v samostatných materiáloch o vyše 20 aktuálnych automobiloch. V porovnávacom teste stoja zoči-voči Fiat 500 L vo verzii Living a Trekking. Veľký článok sa zamýšľa nad koncom karosárskej a dizajnérskej legendy, spoločnosti Bertone. Venujeme sa tiež témam ako CNG, benzínové čerpacie stanice, či detské sedačky. V lete samozrejme prinášame aj dovolenkové tipy, tentokrát z blízkeho i vzdialenejšieho zahraničia. Milovníci spomienok si vychutnajú Tatru 57, milovníci motocyklov testy rýchlych strojov. V rubrike Známa tvár prinášame tváre rovno dve, hoci aj takmer nerozoznateľné. Chýbať nemôžu pravidelné rubriky, šport, tuning, rozhovory, rady a zaujímavosti.

PROFI AUTO sa z rôznych pohľadov venuje hyper téme TIR, vzdelávaniu pracovníkov pre automobilový priemysel, odbornému servisu nákladných vozidiel a najnovším technológiám motorových vozidiel.

160 strán len za 1,60 € je už v predaji!

 

 

 

 

 

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov