Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Najlepší servisní špecialisti značky Škoda sú opäť aj Slováci

Vo štvrtom ročníku medzinárodnej vedomostnej súťaže Škoda Service Challenge zaznamenali už tradične vynikajúce výsledky slovenskí zástupcovia, ktorí získali jedno druhé, dve tretie a jedno šieste miesto.

Na štvrtom ročníku medzinárodnej súťaže Škoda Service Challenge sa zúčastnilo 140 finalistov z 33 krajín okrem iného z Číny, Indie, Ruska a Južnej Ameriky. Všetci finalisti sa predtým kvalifikovali v národných kolách. Finále zahŕňalo, rovnako ako v národných kolách, teoretické a praktické úlohy. Súťažilo sa v štyroch hlavných kategóriách.

Najúspešnejšou bola pre Slovensko kategória lakovač, kde Pavol Hubáček zo spoločnosti Euromotor Banská Bystrica obsadil 2. miesto. Na medailové pozície sa dostali aj ďalší dvaja slovenskí zástupcovia. V kategórii servisný poradca obsadil Andrej Šimko zo spoločnosti Bayern Center HC Hlohovec celkovo 3. miesto a rovnaké umiestnenie získal aj Jaroslav Kaprálik zo spoločnosti IMPA Dolný Kubín v kategórii servisný technik. Nestratil sa ani posledný slovenský zástupca, Stanislav Kvašnica zo spoločnosti Galimex Martin, ktorý v kategórii vedúci dielcov obsadil v tvrdej konkurencii celkovo 6. miesto.

Slovensko tohtoročnými úspechmi skompletizovalo zbierku medailí z tejto súťaže. V premiérovom ročníku ŠKODA Service Challenge 2010 naši zástupcovia, Imrich Szaniszló zo spoločnosti Euromotor Banská Bystrica v kategórii servisný poradca a Jaroslav Kaprálik zo spoločnosti IMPA Dolný Kubín v kategórii servisný technik, obsadili zhodne 1. miesto. V ročníku 2011, ktorý sa konal v Bratislave, obsadil Peter Dobranský zo spoločnosti Auto Gábriel Košice v kategórii servisný technik 1. miesto. V minulom ročníku obsadila Katarína Gajdošová 1. miesto v kategórii Importer Challenge.

ŠKODA Service Challenge je vedomostná súťaž, do ktorej sa už po štvrtý raz mohli zapojiť všetci servisní technici, servisní poradcovia, lakovači, resp. každý zamestnanec pracujúci v oblasti servisu. Hlavnou myšlienkou podujatia je nájsť najlepších pracovníkov servisu na celosvetovej úrovni. Zároveň sa ŠKODA snaží prostredníctvom tejto súťaže zvyšovať štandardy poskytovaných servisných služieb.

Škoda, DK

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov