Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Mitsubishi vybuduje nové vývojové centrum v Thajsku

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) sa rozhodlo pre investíciu vo výške vyše 500 miliónov bahtov (viac než 11 miliónov EUR).

Výsledkom investície realizovanej prostredníctvom dcérskej spoločnosti Mitsubishi Motors Thailand Co, Ltd (MMTh) bude vybudovanie prvého vývojového centra značky mimo Japonska s cieľom podporovať vývoj produktov pre trhy krajín zoskupených v združení ASEAN. ASEAN (Brunej, Kambodža, Indonézia, Laos, Malajzia, Mjanmarsko, Filipíny, Singapur, Thajsko a Vietnam) so 600 miliónmi obyvateľov pre MMC identifikovali ako primárny strategický trh, pričom sa s odhadom predaja 250 000 vozidiel za fiškálny rok 2013 ukázal pre Mitsubishi Motors aj ako veľmi úspešný.

Rozšírenie výroby (5 výrobných závodov) o Výskumné a Vývojové Centrum (R&D) bolo preto logickým krokom. Zmyslom jeho práce má byť zlepšenie kvality vozidiel Mitsubishi Motors vyrobených v Thajsku vďaka rýchlemu prispôsobeniu sa potrebám rozličných trhov združených v ASEAN, inžinierska podpora budúceho vývoja modelov vyrábaných spoločnosťou MMTh najmä s ohľadom na lokálne obstarávanie v Thajsku a skúmanie trendov na trhu, oblasť dizajnu a mapovanie požiadaviek na technológie naprieč obrovským teritóriom trhov regiónu ASEAN vrátane porovnávania a testovania.

Mitsubishi, DK

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov