Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Absolútny víťaz AMA 2014: MERCEDES-BENZ TRIEDY S

Ocenenia Auto magazín Award 2014
Autoopravár roka 2013
Autoservis roka 2013
Motoristický športovec roka 2013

Bratislava – V rámci vyhlasovania výsledkov tradičnej ankety Auto magazín Award časopisu Auto magazín, ktorý je najčítanejším motoristickým mesačníkom na Slovensku, udelila redakcia časopisu titul Motoristický športovec roka 2013 automobilovému pretekárovi Matejovi Homolovi, vicemajstrovi Európy v pretekoch seriálu ETCC za výrazný športový úspech a príkladnú reprezentáciu Slovenskej republiky.
V 16. ročníku súťaže o titul Autoopravár roka a Autoservis roka získali titul na základe rozhodnutia odbornej poroty za rok 2013 Jaroslav Kaprálik zo spoločnosti IMPA Dolný Kubín a Autoservisom roka 2013 sa stal AUTOGRAND, a. s. Bratislava, autorizovaný servis značky Toyota.
Vydavateľstvo Lucy Media, spol. s r. o., ktoré vydáva najčítanejší motoristický časopis Auto magazín s pravidelnou prílohou pre profesionálov v automobilovom priemysle Profi auto, vyhlásilo dnes večer v rámci slávnostnej recepcie v hoteli Crowne Plaza Bratislava aj výsledky tradičnej čitateľskej ankety Auto magazín Award 2014. Čitatelia mohli vyberať svojich favoritov v deviatich základných kategóriách.
Auto magazín Award 2014 získali najvyšším počtom hlasov vo svojej kategórii:

1. Ekologické + progresívna technika – AUDI A3 e-tron

2. Manažérske autá – MERCEDES-BENZ TRIEDY S

3. Kompaktné autá – MAZDA3

4. SUV – RANGE ROVER SPORT

5. Malé autá – HYUNDAI i10

6. Kabriolety – CITROËN DS3 CABRIO

7. Kombi – ŠKODA OCTAVIA COMBI

8. Van – KIA CARENS

9. Športové autá – BMW M3/M4

Absolútnym víťazom čitateľskej ankety s najväčším počtom hlasov sa stal automobil MERCEDES-BENZ TRIEDY S. Získal tak tradičné ocenenie Grand Prix Auto magazín Award 2014.
Všetkým oceneným blahoželáme!

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov