Automagazín Awards 2019

AUTO MAGAZÍN vyhlasuje 8. ročník čitateľskej ankety AUTO MAGAZÍN AWARDS na rok 2019. Do finále sme zaradili autá, ktoré sú na našom trhu od 1. júla 2018 a tie, ktoré sa na našom trhu začnú predávať najneskôr do 30. júna 2019.

V každej kategórii si vyberte jeden model, o ktorom si myslíte, že je „naj“. Okrem toho vyberte zo všetkých áut jedno, o ktorom si myslíte, že by malo byť absolútnym víťazom ankety bez rozdielu kategórie. Všetci, ktorí zašlú svoje tipy do 31. januára 2019, budú zaradení do žrebovania o hodnotné vecné ceny. Okrem toho piatich z vás pozveme na slávnostné vyhlasovanie ocenení AUTO MAGAZÍN AWARDS 2019, ktoré sa bude konať vo februári 2019. Mená výhercov zverejníme v marcovom čísle časopisu AUTO MAGAZÍN (3/2019) a na našej internetovej stránke www.automagazin.sk.

Hlasovať môžete dvoma spôsobmi:
1. Prostredníctvom pošty. Na anketovom lístku označte svojich favoritov (po jednom v každej kategórii + absolútneho víťaza) a pošlite na adresu:
Auto magazín, Tallerova 10, 811 02 Bratislava. Nezabudnite na označenie AUTO MAGAZÍN AWARDS 2019 a na svoje kontaktné údaje (meno, poštová adresa a číslo telefónu, prípadne e-mailová adresa).

2. Cez internet. Na anketovom lístku na internetovej stránke www.automagazin.sk označte jeden model v každej kategórii a absolútneho víťaza a vyplňte svoje kontaktné údaje.