Štvrtý ročník Honda Adventure Roads je pripravený na štart

Štvrtý ročník Honda Adventure Roads odštartuje 10. mája z prístavného mesta Agadir na atlantickom pobreží. Tridsať jazdcov z jedenástich rôznych krajín si vyskúša svoje jazdecké schopnosti v rámci jedinečného afrického dobrodružstva, ktoré ich na ceste marockou krajinou od pobrežia k pobrežiu o deväť dní neskôr dovedie do mesta Nador na brehoch Stredozemného mora.

Jazdci na trase Honda Adventure Roads opäť osedlajú vlajkovú loď značky Honda, stroje CRF1100L Africa Twin, ktoré sú vďaka svojej povesti odolného, vyváženého a húževnatého motocykla ideálnym partnerom pre zdolanie tejto náročnej, 2 800 km dlhej výzvy. To platí najmä vtedy, ak sú navyše vybavené pneumatikami Metzeler Karoo 4 a doplnkovou výbavou tak z ponuky originálneho príslušenstva Honda, ako aj z ponuky vybraných partnerov, ako sú Endurisatan, Barkbusters a Alpinestars.

Trasa Honda Adventure Roads účastníkov povedie z Agadiru na východ smerom k dunám Erg Chebbi v Gara Medouar, ďalej pohorím Atlas a vzrušujúcou roklinou Dades, odkiaľ zamieria na sever do cieľa svojej cesty. Okrem úchvatného terénu s historickými horskými priesmykmi a úseky dún, ktoré preveria ich vytrvalosť, jazdci spoznajú marockú kultúru, zažijú ubytovanie v tradičných bivakoch a vychutnajú si hudbu Gnaoua pod africkým nebom plným hviezd.

Jedinečný zážitok z Honda Adventure Roads doplnia členovia HRC Monster Energy Honda tímu, ktorý zvíťazil v Rallye Dakar. Všetci účastníci budú môcť využiť ich odborné vedenie, ktoré im pomôže naplno si vychutnať všetko, čo Maroko ponúka.

Priebeh akcie Honda Adventure Roads môžete sledovať na sociálnych sieťach, kde budú k dispozícii pravidelne aktualizované informácie, ktoré vám toto dobrodružstvo priblížia na dosah ruky.

https://www.instagram.com/hondaslovenskomotocykle/

https://www.facebook.com/moto.honda.sk/

https://www.instagram.com/hondaadventureroads/

Adrien Van Beveren – jazdec Monster Energy Honda Team

„Návratom do marockých púští v rámci Honda Adventure Roads som naozaj nadšený. Krajina… ľudia… dobrodružstvo – to všetko bude úchvatné!  Milujem jazdu v piesku, takže sa nemôžem dočkať, až sa o svoje schopnosti podelím s ostatnými a až spoznám všetkých jazdcov, ktorí sa tohto úžasného dobrodružstva zúčastnia. 2 800 km – od pobrežia k pobrežiu na stroji Africa Twin. Úžasné!“

Tosha Schareina – jazdec Monster Energy Honda Team

„V marockých dunách som jazdil veľakrát. Tento terén je vždy skvelou skúškou pre jazdca aj jeho stroj. Teším sa, až znovu nasadnem na Africa Twin, čo je naozaj perfektný motocykel pre toto dobrodružstvo. Ale hlavne sa teším, až budem môcť hovoriť so zákazníkmi značky Honda a vydať sa s nimi za týmto jedinečným zážitkom.“

Honda oznamuje ceny modelov CB650R, CBR650R E-Clutch a Fireblade!

Komentáre (0)
Pridať komentár