Toyota predstavuje: Land Cruiser Matt Black Edition

Toyota Land Cruiser sa už vyše 70 rokov teší bezkonkurenčnej povesti pre svoju odolnosť a schopnosť poradiť si s najnáročnejším terénom.

Ako vyplýva zo samotného označenia, nová verzia prichádza s matne čiernou povrchovou úpravou prvkov exteriéru s cieľom vyjadriť neodmysliteľnú robustnosť a účelnosť modelu Land Cruiser.

Nová povrchová úprava zahŕňa lemovanie masky chladiča a jej vertikálne rebrá, horné dekóra svetlometov a rámčeky okolo hmlových svetiel. Matne čierne sú ďalej bočné nášľapné prahy, strešné lišty, kryty vonkajších spätných zrkadiel a 18-palcové zliatinové kolesá spoločne s ozdobným prvkom výklopných zadných dverí nad registračnou značkou.

Sviežu úpravu dostal aj interiér, kde ponuku čalúnení sedadiel obohatili dva nové varianty koženého čalúnenia s čiernymi operadlami a čiernymi sedákmi v kombinácii s bočnicami v kontrastnej sivej, resp. hnedej farbe. V prípade hnedej ide o odtieň konského sedla.

Nový variant Matt Black Edition je k dispozícii pre najvyššiu výbavu Toyoty Land Cruiser v päťdverovom vyhotovení. Používa existujúci pohon všetkých kolies a preplňovaný naftový štvorvalec 2,8 litra s maximálnym výkonom 204 koní, krútiacim momentom 500 Nm a šesťstupňovou automatickou prevodovkou.

Dostupnosť jednotlivých prvkov závisí od línie výbavy. Štruktúra línií výbavy a ich obsah sa môžu líšiť podľa konkrétneho trhu. Na Slovensku bude Matt Black Edition v ponuke ako štandard v rámci výbavy Executive.

Spustenie predaja novej Toyoty Land Cruiser Matt Black Edition na európskych trhoch je naplánované na posledný štvrťrok 2022.

Toyota Land Cruiser – Drsné auto nielen pre tvrdých mužov!

off-roadToyotaToyota Land Cruiser
Komentáre (0)
Pridať komentár