Lamborghini Huracán s 300 000 km je na predaj, oplatí sa?

S drahými športovými autami talianskych značiek idú okrem legiend o excelentnom jazdnom zážitku aj povery o nespoľahlivosti, drahej údržbe a krátkej životnosti. Prinášame však živý dôkaz, Lamborghini Huracán s 300 000 km že rokmi sa tieto stereotypy občas menia.

Lamborghini Huracán je plnokrvné športové vozidlo s nádherným dizajnom. Kto však má na opicu musí mať aj na banány. A to v prípade takého auta platí dvojnásobne. Tieto autá sú vyrobené tak, aby boli pekelne rýchle a jazdecky pôsobivé. Žiadny z inžinierov asi nepredpokladal, že sa na svete nájde zákazník, ktorý bude so svojim Lambom prekonávať 60 000 kilometrov ročne.

Kus, ktorý vidíte na obrázkoch, má 5 rokov a najazdených 190 000 míľ (304 tisíc km) a jej majiteľom bola americká autopožičovňa  RoyaltyExoticCars, čiže nie klasický nadšenec a zberateľ. To znamená, že za volantom sedelo nespočetné množstvo vodičov. A verte, alebo nie, väčšina z nich auto nešanovala, keďže čo nie je moje, to ma nebolí.  Čo je však fascinujúce a skutočne netypické je fakt, že Lambo aj po tomto krátkom ale tvrdom živote auta z požičovne stále jazdí. Navyše, predajca na internete tvrdí, že sa jedna o dokonalý kus, ktorý počas svojho života vyžadoval len bežnú údržbu. Verili by ste tomu? Ja ani nie…

Kto sa ho rozhodne kúpiť, musí mať aj po nákupe poriadnu dávku peňazí – aukcia začínala na cca 130 000 dolárov. Nový zákazník musí rátať s tým, že ďalšia prevádzka jednoducho nebude lacná. A možno ste si aj vy všimli kontrolu airbagu, čiže existuje predpoklad, že zažilo aj nejaký ten ťukanec.

Zdroj a foto: Ebay

koľko stojí jazdené športové autoLamborghini HuracanLamborghini Huracán 300000 kmLamborghini Huracán z druhej rukynajojazdenejšie lamborginiojazdené Lamborghini Huracán
Komentáre (0)
Pridať komentár