Lexus LC 500: Vo farbe Terrane khaki

Japonská prémiová automobilka Lexus sa v závere minulej sezóny pochválila novou limitovanou edíciou svojho športového kupé LC 500 na rok 2020.

Luxusná Toyota svoj vrcholný model odela do dospelo vypadajúcej tmavo zelenej farby – Terrane Khaki. Interiér je potom realizovaný v dvojfarebnom čierno-hnedom koženom čalúnení. Špeciálna je aj výplň dverí z materiálu Alcantara. Výkon motoru zostáva nezmenený.

Premena začína výrazným lakom Terrane Khaki, ktorý je určený výhradne pre túto edíciu. Markantný odtieň zelenej, delikátny svojou hĺbkou a atraktívny na pohľad, doplňuje podmanivý design LC,“ uviedli zástupcovia značky z krajiny vychádzajúceho slnka.

Pod kapotou limitovaného kupé nájdete päťlitrový benzínový motor s desaťstupňovou automatickou prevodovkou. Vonkajší vzhľad umocňujú 21-palcové dvojfarebné kolesá, ktoré posúvajú bočný profil vozidla na novú úroveň. Nemenej pozoruhodný je aj interiér limitovanej edície LC, a to vďaka dvojfarebnej schéme, ktorá zdôrazňuje úroveň designu a remeselného spracovania každého exempláru.

Sedadlá s elektrickým nastavovaním v 10 smeroch sú čalúnené kožou s povrchovou úpravou semi-aniline.V interiéri sa tak nachádza najjemnejší a najkvalitnejší typ kože naprieč celou modelovou radou Lexus. Výrazný odtieň na objednávku – Saddle Tan, jedinečný pre vozidlá z tejto limitovanej edície, je doplnený trochu tmavším odtieňom výplní dverí z materiálu Alcantara.

-jj-, foto a zdroj: Lexus

LexusLexus LC 500limitovaná edíciaTerrane Khak
Komentáre (0)
Pridať komentár