Štvrťstoročie Audi RS a exkluzívny poltucet

Nemecká automobilka Audi oslavuje 25 rokov od vzniku prvého špeciálne športovo upravených vozidiel s označením RS. Pre svojich priaznivcov si pripravila výročný paket určený len pre modely – TT RS Coupé, RS 4 Avant, RS 5 Coupé, RS 5 Sportback, RS 6 Avant a RS 7 Sportback.

Exteriér aj interiér je inšpirovaný modelom RS 2 Avant z roku 1994. „Všetky naše modely RS majú silný charakter. Už RS 2 Avant z roku 1994 reprezentoval našu filozofiu skvelých výkonov, výrazných individualít a nekompromisnú praktickosť pre každodennú prevádzku. To je základom našej úspešnej histórie,“ povedal Oliver Hoffmann, ktorý je riaditeľom spoločnosti Audi Sport.

Výročne upravené modely je teraz možné objednať aj v modrom laku Nogaro s perleťovým efektom, ktorý odkazuje práve na prvé RS 2 Avant z roku 1994. Doplnkovou farbou je matne hliníková a lesklo čierna. Vozidlo zdobí predná lišta, zvislé priečky, ozdobné prvky na bočných prahoch a horizontálna priečka zadného difúzoru. Kryty zrkadiel sú potom čierne. Čierny je aj interiér, ktorý je ďalej ozdobený logom k 25. výročiu.

-jj-, zdroj: Audi

25 rokov25. výročieAudiAudi RSNemecko
Komentáre (0)
Pridať komentár