Lenovo technologickým partnerom Ducati

Spoločnosť Lenovo, ktorá je lídrom v oblasti inovatívnych spotrebiteľských, komerčných a podnikových technológií, podpísala viacročný sponzorský kontrakt s tímom Ducati. Talianska motocyklová firma je účastníkom pretekov majstrovstiev sveta MotoGP a pokračuje tak v ambíciách stať sa jednou z najobdivovanejších a najuznávanejších značiek na svete.

Lenovo produkuje vysoko kvalitné pracovné stanice, servery, úložiská, smart TV ako aj celý rad mobilných produktov ktoré dôverne poznáme,  ako sú smartfóny (vrátane značky Motorola), tablety a aplikácie sa od začiatku sezóny 2018 stáva kľúčovým technologickým partnerom tímu Ducati.  V týchto dňoch  podpísala viacročný sponzorský kontrakt s tímom Ducati, ktorý sa zúčastňuje seriálu majstrovstiev sveta MotoGP a pokračuje tak v ambíciách stať sa jednou z najobdivovanejších a najuznávanejších značiek na svete.

K sponzorstvu sa vyjadril aj prezident a výkonný riaditeľ spoločnosti Lenovo Gianfranco Lanci: “Svetová popularita a postavenie MotoGP rýchlo rastú a táto súťaž si získava milióny fanúšikov po celom svete.  90-ročné dedičstvo spoločnosti Ducati, ktoré je zamerané na inováciu, rýchlosť a výkon, sa veľmi dobre dopĺňa s príbehom našej spoločnosti a spôsobom vývoja našich produktov. Nielenže sme nadšení z viditeľnosti značky, ktorú partnerstvo prinesie, ale aj z príležitosti, vďaka ktorej budú produkty spoločnosti Lenovo srdcom tímového progresu a ambícií. ”

Partnerstvo zahŕňa aj spoločný vývoj a spoluprácu v oblasti výskumu a vývoja produktov na urýchlenie pokroku a úspechu tímu. Prvé preteky MotoGP tímu  Ducati pod sponzorstvom Lenova sa uskutočnili  v nedeľu 8. apríla na Autódromo Termas de Río Hondo v Argentíne.

jp

DucatiLenovospoluprácazmluva
Komentáre (0)
Pridať komentár