Škoda Yeti prichádza s akčným modelom Trumf

Od začiatku roka 2017 ponúknu autorizovaní predajcovia značky Škoda akčný model Yeti Trumf, ktorý v sebe spája atraktívnu výbavu a priaznivú cenu.

Vozidlo je možné objednávať už teraz v najžiadanejších motorizáciách, a to aj s pohonom všetkých kolies. Okrem mestského vyhotovenia Yeti sa akčná ponuka týka aj dobrodružnejšieho variantu Yeti Outdoor.

Model Škoda Yeti Trumf vychádza zo základného výbavového stupňa Active, ale je obohatená o niektoré komfortné prvky, ktoré posádka na palube zaručene ocení. Ide najmä o výškovo nastaviteľné a vyhrievané predné sedadlá s bedrovými opierkami, kožený volant, vyspelý audio-informačný systém Swing s päťpalcovým dotykovým displejom, predné hmlové svetlomety a parkovacie senzory. Na želanie bude dostupná výbava Trumf Plus, napríklad s alarmom a Bluetoothom.

Škoda Yeti Trumf aj Škoda Yeti Outdoor Tromf budú k dispozícii s motormi 1.2 TSI/81 kW, 1.4 TSI/92 kW a 2.0 TDI/81 kW. Oba zážihové agregáty možno kombinovať s manuálnou prevodovkou i dvojspojkovým ústrojenstvom DSG. Turbodiesel spolupracuje výhradne s manuálom, zato môže poháňať buď len prednú, alebo všetky 4 kolesá.

Model Škoda Yeti patrí dlhodobo k najúspešnejším zástupcom kategórie SUV v Českej republike a aj na Slovensku. Akčné vyhotovenie Trumf istotne podporí úspešné pôsobenie tohto modelového radu na slovenskom trhu a súčasne podčiarkuje záujem automobilky ŠKODA o segment športovo úžitkových vozidiel. Jej SUV ofenzívu odštartuje na začiatku budúceho roka začiatok predaja nedávno predstaveného modelu KodiaQ, ktorý sa bude vyrábať vo východočeských Kvasinách.

 

Škoda média servis (šr)

ŠkodyTrumfYeti
Komentáre (0)
Pridať komentár