Volkswagen Touareg Executive Edition

Nie je pravidlom, že veľké SUV dostávajú limitované edície. Volkswagen však pripravil pre model Touareg limitovanú edíciu Executive Edition.

Nová výročná edícia bude v ponuke pre Touareg s voliteľnou špeciálnou farbou Malbec Red a k nej zladeným interiérom. Veľké SUV modely práve prežívajú boom a preto je vydanie limitovanej edície na podporu predaja o to výnimočnejšie.

Volkswagen Touareg Executive Edition tak prichádza na trh s dávkou jedinečnosti, ktorú môžu niektorí zákazníci vyžadovať. Exteriérová farba Malbec Red je vo vzorkovníku pre poctu francúzskej odrody Malbec.

Automobil bude stáť na 20-palcových diskoch s dizajnom Mallory a čiernym sfarbením. Kolesá budú dodávať novej edícii výnimočnosť a odlíšia ju od bežných verzií modelu Touareg. Za príplatok budú stále dostupné rôzne 20- a 21-palcové disky.

Exteriér je doplnený zatmavenými zadnými bočnými oknami a zadnými LED svetlami vyvedenými do čerešňovo červenej farby. Exkluzívne prvky nájdeme tiež v interiéri. Najvýraznejšou zmenou je sériovo dodávané kožené čalúnenie Nappa s diamantovým vzorom.

Prešívanie sedadiel je v kontrastnej farbe Tobacco. Pre pohodlie posádky sú v sérii dodávané klimatizované predné sedadlá. Silu a úroveň ventilácie je možné regulovať rovnako ako vyhrievanie sedadiel.

Do interiéri pridali tiež okrasné drevené lišty a osvetlené nerezové prahy s nápisom Executive Edition. Pre pohodlie v noci je pripravené ambientné osvetlenie. Základná cena pre verziu s motorom V6 TDI a výkonom 150 kW (204 k) štartuje na 64 925 €.

MM, Volkswagen

Touareg Executive EditionVolkswagen
Komentáre (0)
Pridať komentár