Značkový E-shop Škoda

Škoda pripravila možnosť nakupovať značkové produkty rýchlo a pohodlne cez internet. Importér značky otvoril na slovenskom trhu prvý E-shop, kde si môžu zákazníci objednať ŠKODA Originálne príslušenstvo a darčekové predmety značky  eshop.skoda-auto.sk.  

Škoda spustila elektronický obchod na adrese eshop.skoda-auto.sk. Výrazne zjednodušuje a urýchľuje nákup originálneho príslušenstva a darčekových predmetov. V katalógu nájdu zákazníci široký sortiment produktov od strešných nosičov, cez autokoberce a detské autosedačky, až po miniatúry automobilov. Nechýba ani štýlové oblečenie alebo dizajnové darčeky značky Škoda. Rovnako tak je možné objednať napríklad aj obľúbené dizajnové interiérové fólie pre modely Fabia, Citigo alebo Rapid s vlastným motívom.

Zákazníci si môžu vybraný tovar nerušene prezrieť a objednať z pohodlia domova. Následne si zvolené produkty vyzdvihnú u najbližšieho autorizovaného predajcu značky. Výrobky sú zobrazené s reálnou fotografiou a detailným popisom pre ľahší výber a nákup. Veľkou výhodou Škoda E-shopu je prispôsobenie ponuky priamo potrebám zákazníka. Po zaregistrovaní a uvedení typu automobilu sa v ponuke zobrazí len to príslušenstvo, ktoré je možné pre daný model použiť.

Škoda, DK

e-shopŠkoda
Komentáre (0)
Pridať komentár