Hyundai ix1 pre novorodencov

Spoločnosť Hyundai venovala Fakultnej nemocnici s poliklinikou Nové Zámky štyri špeciálne vozíky Hyundai ix1 na bezpečnú prepravu novorodencov.

Hyundai pokračuje v odovzdávaní detských vozíkov pre novorodencov už v piatom slovenskom meste. Aj novorodenci v Nových Zámkoch si už budú užívať jazdu na novom Hyundai ix1. Orientácia na rodinu a sústredenosť na kontinuálne pokračovanie v projekte podpory pôrodníc – to sú ďalšie štyri špeciálne pripravené novorodenecké vozíky, ktoré Hyundai tentoraz venoval Fakultnej nemocnici s poliklinikou Nové Zámky. Aj tentoraz budú slúžiť nemocničnému personálu, mamičkám a hlavne najmenším prírastkom. Kmotrou projektu je tentoraz nová Miss Slovenska Lujza Straková.

Generálny riaditeľ Hyundai Motor Slovakia je rád, že z odovzdávania modelov sa už na Slovensku stala tradícia. „Model Hyundai ix1 vlastne založil kategóriu vozidiel CFV (Compact Family Vehicle). Prvýkrát sme ho predstavili vlani v trenčianskej nemocnici a odvtedy mal už premiéru aj v Banskej Bystrici, na Kramároch v Bratislave, v Košiciach a teraz v Nových Zámkoch. Naša spoločnosť sa sústreďuje na podporovanie hodnôt rodiny a v tomto úsilí chce aj naďalej pokračovať. Určite nie z každého novorodenca bude profesionálny pretekár, ale azda mu aspoň takto symbolicky pripravíme pôdu na jeho fair play správanie za volantom v budúcnosti,“ povedal počas slávnostného aktu.

Hyundai, DK

Hyundainovorodenci
Komentáre (0)
Pridať komentár