Land Rover Defender Paul Smith

Automobilka Land Rover predáva ikonu off-roadových vozidiel, model Defender, už niekoľko desaťročí. Najnovšie trendy v stavbe vozidiel však znemožňujú produkciu takéhoto vozidla a blíži sa koniec jeho sériovej výroby. Land Rover však pripravil poslednú edíciu.

Model Defender je známy na celom svete vďaka svojim jedinečným terénnym schopnostiam. Emisné normy a konštrukčné požiadavky si však vyžiadali postupné ukončenie výroby tohto originálneho vozidla.

Ikona však na konci kariéry prichádza s niekoľkými posledných edíciami. Najnovšou je edícia Paul Smith, na ktorej  tento svetoznámy návrhár spolupracoval. Z bežného Defendera vytvoril jedinečný automobil, ktorý zaujme exteriérom i interiérom.

Sir Paul Smith je dlhoročným majiteľom niekoľkých vozidiel Land Rover. V jeho domácom Taliansku a kopcovitom teréne je nenahraditeľným spoločníkom na výlety do prírody. Jedinečná edícia bude v ponuke spolu s bežnými verziami.

Automobil je lakovaný do 27 rôznych odtieňov farieb. Všetky vybral Paul Smith. Jedinečný je tiež interiér. Kombinácia kože a látky dotvára atmosféru vozidla. Rôzne farebné odtiene sú tiež na čalúnení sedadiel.

Obraz sady kľúčov je nafarbený vnútri priehradky na rukavice. Na streche je ručne maľovaná včela. Špeciálna edícia vstupuje s modelom Defender do poslednej fázy výroby v továrni v Solihulle. Ďalšie výročné edície sú Autobiography, Heritage a Adventure. Zákazník si tak bude môcť ešte v závere predaja svoj Land Rover Defender špecifikovať .

MM, Land Rover

DefenderLand RoverPaul Smith
Komentáre (0)
Pridať komentár