Jeep otvoril na ostrove Ibiza tretí špeciálny bar

Po úspechoch prvých dvoch barov JSet, ktoré otvorila spoločnosť Jeep v Monte Carle a v Marakéši, pridáva automobilka tretí bar – na ostrove Ibiza. Ďalším barom, ktorý Jeep otvorí, bude v októbri JSet „Blue Marlin“ v Dubaji.

Po úspechoch barov v Monte Carlu a Marrakechi nasmerovala značka Jeep svoje kroky na ostrov Ibiza. Počas celej letnej sezóny tu bude otvorený JSet salónik. Umiestnený je na juhozápadnej časti ostrova. Dostupný je autom i loďou.

Toto miesto bude luxusným barom pre stretnutie priaznivcov značky Jeep. Hostia budú mať po celý čas prístup k vozidlovému parku Jeep. Na slávnostné otvorenie baru prišlo 4 000 hostí a novinka z dielne Jeep, model Renegade.

Ide o prvý model z dielne Jeep-Chrysler, ktorý vyvinuli spoločne talianski a americkí návrhári. Jeep Renegade bol špeciálnym hosťom, na  počesť ktorého vyzdobili celý bar. Na veľkej obrazovke premietali videá o tomto automobile.

Na akcii ďalej vystúpilo 20 profesionálnych baletných tanečníkov a niekoľko umelcov nový model Renegade maľovalo na plátna. Počas predstavenia rozdali viac ako 2 000 tričiek s logom Jeepu Renegade.

Ďalšou drobnosťou, ktorú dostali návštevníci, boli špeciálne slnečné okuliare „Saraghina for Renegade.“ Blue Marlin Ibiza je štýlový bar, ktorý ponúka kúpanie v kryštálovo čistej vode, oddych na piesočných dunách a reštauráciu so špecialitami domácej kuchyne s výhľadom na more.

Počas večera pri vchode stáli dva modely Jeepu Renegade. Hostia baru budú môcť využiť prístup k vozidlovému parku Jeep a odviezť sa z hlavných turistických centier.

Nový Jeep Renegade príde na vyše 100 trhov po celom svete vrátane USA. Bude v ponuke v štyroch rôznych úrovniach výbavy. Novinka je súčasne prvým malým SUV od značky Jeep, ktoré budú vyrábať mimo USA, konkrétne v talianskej továrni Sata v Melfi.

MM, Jeep

barJeepRenegade
Komentáre (0)
Pridať komentár