Modernizovaná Insignia oslavuje

Vlajková loď značky Opel, model Insignia, oslavuje. Od premiéry modernizovanej Insignie vlani na jeseň už výrobca zaregistroval 100 000 objednávok. 

Modernejší dizajn, motory s priamym vstrekovaním paliva či nové informačné technológie. To sú prednosti modernizovaného modelu. V prvých 4 mesiacoch tohto roka patrila Insignia na špičku vo svojej triede na trhoch v Španielsku, Holandsku a Veľkej Británii.

V Belgicku, Taliansku, Rakúsku, Španielsku a Nórsku si Insignia pripísala druhé miesto v poradí predaja nových vozidiel vo svojej kategórii. Na domácom trhu v Nemecku sa zvýšil predaj o 46 % oproti rovnakému obdobiu minulého roka.

Zaujímavé úžitkové vlastnosti ponúka tiež nedávno predstavený Opel Insignia Country Tourer. Ide o elegantné kombi prispôsobené aj na jazdu v ľahkom teréne, pre ktoré sa rozhodlo z celkového predaja zatiaľ 5 % zákazníkov.

Výkonové spektrum motorov modelu Insignia siaha od 88 kW (120 k) až po 239 kW (325 k). Veľmi hospodárna je verzia s 2,0 litrovým vznetovým motorom s výkonom 88 kW (120 k) alebo 103 kW (140 k). Priemerná spotreba oboch modelov so 6-stupňovou manuálnou prevodovkou je 3,7 l/100km.

Celosvetovo sa pre Insigniu od roku 2008 po modernizáciu modelu rozhodlo viac ako 600 000 záujemcov. Na svoje konto zozbierala už viac ako 50 národných a medzinárodných ocenení.

MM, Opel

InsigniaOpel
Komentáre (0)
Pridať komentár