OSRAM: Nová generácia LED autožiaroviek

Spoločnosť OSRAM predstavuje novú generáciu LED autožiaroviek NIGHT BREAKER LED SMART, ktorá ponúka legálnu a efektívnu náhradu za halogénové žiarovky.

Spoločnosť OSRAM predstavuje novú generáciu LED autožiaroviek NIGHT BREAKER LED SMART, ktorá ponúka legálnu*** a efektívnu náhradu za halogénové žiarovky. Tieto nové LED žiarovky sú výrazne výkonnejšie ako ich predchodcovia a vďaka kompaktnému dizajnu ich možno ľahko inštalovať ako náhradu za žiarovky H4 a H7 do širokej škály vozidiel, vrátane osobných áut, obytných vozidiel, a dokonca aj motocyklov.

Nové H4-LED a H7-LED žiarovky NIGHT BREAKER LED SMART poskytujú jasnejšie a efektívnejšie osvetlenie s teplotou až 6000 Kelvinov, čo zodpovedá dennému svetlu. Sú o 330 %* jasnejšie ako tradičné halogénové žiarovky a ich spotreba energie je o 60 % nižšia. Oslnenie ostatných účastníkov cestnej premávky je až pritom o 50 % nižšie ako maximálne prípustné hodnoty.

 

Navyše majú vďaka špeciálne vyvinutej konštrukcii odolné proti vibráciám až šesťkrát dlhšiu životnosť, čo
znamená menej častú výmenu a úsporu nákladov na údržbu. Na tieto žiarovky poskytuje OSRAM až šesťročnú záruku.** Inštalácia týchto LED žiaroviek je jednoduchá a cenovo dostupná. Možno ju vykonať svojpomocne alebo ju zveriť odborníkom v servise, čím zákazníci získajú navyše rok záruky.

Pre viac informácií o kompatibilite a inštalácii žiaroviek NIGHT BREAKER LED SMART navštívte
webové stránky www.LED-legalne.sk 

* V porovnaní s tradičnými halogénovými žiarovkami
** OSRAM ponúka na žiarovky OSRAM NIGHT BREAKER LED SMART päťročnú záruku. V prípade, že sú žiarovky zakúpené a inštalované v servise, získavajú zákazníci ďalší rok záruky.
*** Schválené LED svetlo pre vozidlá. Platí iba pre príslušné krajiny so schválením alebo pre ktoré platí rovnocenné schválenie a pre modely vozidiel a funkcie svetiel aktuálne uvedené v zozname kompatibility. Ďalšie podrobnosti nájdete na www.osram.com/nb-led a www.LED-legalne.sk

Týždeň kontroly a nastavenia svetlometov, prečo je to dôležité?

Komentáre (0)
Pridať komentár