Porsche zraz na Bratislavskom hrade už 28.9.2024!

Tento rok sa opäť uskutoční Medzinárodné stretnutie športových vozidiel Porsche na ikonickom Bratislavskom hrade. Podujatie je určené pre všetkých nadšencov značky Porsche, ktorí budú mať jedinečnú príležitosť vidieť takmer 200 vozidiel Porsche na jednom mieste.

POZOR! Zmena termínu. Z pôvodne 14.9.2024 je z dôvodu nepriaznivého počasia akcia posunutá na 28.9.2024!

Medzi vystavenými modelmi nebudú chýbať známe verzie ako Porsche 911, Cayman, Boxster a vozidlá z transaxle éry. Tento ročník sa zameriava aj na exkluzívne a investičné modely, vrátane ikonických Porsche 911 GT2 / RS, limitovaných edícií modelu 911 Dakar a 911 S/T, a tiež na faceliftovú verziu aktuálnej generácie Porsche 911 (992.2).

Podujatie je určené pre rodiny, vrátane bohatého sprievodného programu pre deti.

Gastro zóna

O vaše gastronomické zážitky sa postará reštaurácia Sýpka u Ludvíka, ktorá ponúkne tradičné slovenské špeciality a vychutnáte si aj vynikajúcu taliansku kávu Goppion Caffe.

Podujatie je určené výhradne pre klasické športové vozidlá Porsche (coupe, cabrio, targa). Neuvidíte tu modely ako Panamera, Cayenne, Macan či Taycan. Celé podujatie je koncipované ako statická výstava, bez plánovaných jázd mestom alebo po okolí.

Program podujatia

Počas celého podujatia si verejnosť môže pozrieť všetky vystavené vozidlá.

9:30 – 11:00 Otvorenie brán pre vystavovateľov vozidiel Porsche
10:30 Otvorenie brán pre verejnosť
12:00 Zahájenie programu
Predstavenie exkluzívnych a investičných modelov Porsche
Predstavenie Porsche 911 (992.2)
Diskusia o dostupných modeloch na trhu jazdených vozidiel
15:00 Ukončenie podujatia

 

Sprievodný program pre deti a začína od 10:30.

Toto podujatie je jedinečnou príležitosťou stretnúť sa s nadšencami Porsche a vidieť naživo to najlepšie, čo táto legendárna automobilka ponúka. Nenechajte si ujsť tento zážitok!

 

Pokiaľ chcete vystaviť svoje športové vozidlo Porsche urobte tak cez formulár prostredníctom tohto linku https://www.porschefans.sk/registracia-na-porsche-fans-family-day-2024/

Komentáre (0)
Pridať komentár