Hyundai Tucson – Oslava 20. výročia prichádza v špeciálnej edícii

Obľúbené SUV Tucson oslavuje 20 rokov na európskom trhu špeciálnou edíciou 20th Anniversary Edition.

Hyundai uvádza na trh špeciálnu edíciu modelu Tucson. 20th Anniversary Edition je oslavou dvoch desaťročí úspechu tohto obľúbeného SUV na európskom trhu. Tucson v špeciálnej edícii prinesie viacero atraktívnych dizajnových prvkov.

 

Exkluzívny dizajn pri príležitosti 20. výročia

Tucson aktuálnej štvrtej generácie prešiel nedávno faceliftom, ktorý priniesol osviežený dizajn, nové technológie a celkovo viaceré vylepšenia, ktoré sú viditeľné najmä v interiéri. Tucson 20th Anniversary Edition stavia na tomto základe a navyše prinesie exkluzívne dizajnové prvky.

Špeciálna edícia bude k dispozícii vo výraznej novej matnej zelenej farbe karosérie Pine Green Matte a s novým interiérovým balíkom, ktorý ponúkne kombináciu čiernej kože a textilného semišu s farebným prešívaním Pine Green.

Zvonku zaujmú 19-palcové disky kolies z ľahkej zliatiny so špeciálnou povrchovou úpravou Satin Dark Grey, čierne lišty okolo bočných okien a čierne spätné zrkadlá.

To, že pôjde o špeciálnu edíciu, signalizujú aj logá 20. výročia, ktoré sa objavia na predných hlavových opierkach a prahových lištách dverí. Emblém 20. výročia nájdeme aj na dverách batožinového priestoru.

Výroba Tucsonu 20th Anniversary Edition sa začína v auguste v českom závode Hyundai Motor Manufacturing Czech. Špeciálna edícia bude dostupná aj na slovenskom trhu. Zverejnenie cenníka a spustenie predaja pripravuje slovenský importér značky Hyundai na začiatok septembra.

Hyundai Tucson: Zmena zvnútra (prvá jazda)

top5
Komentáre (0)
Pridať komentár