BMW M Performance: Dynamika oblečená v osobitom štýle

Dynamický profil nového modelu BMW M5 môžu ešte zvýrazniť bočné polepy M Performance čiernej farby Frozen Black.

Od uvedenia nového modelu BMW M5 bude ponuka originálneho príslušenstva BMW ponúkať širokú škálu doplnkov navrhnutých tak, aby zažiaril jeho dynamický charakter. Doplnky z ponuky BMW M Performance Parts určené špeciálne pre daný model umožňujú majiteľom vylepšiť vzhľad najnovšieho modelu z rodiny BMW M a predovšetkým zlepšiť jeho aerodynamickú rovnováhu.

So systémom pohonu M HYBRID, ktorý produkuje maximálnym výkonom 535 kW (727 k) a maximálnym krútiacim momentom 1 000 Nm, s na mieru prispôsobenou technológiou podvozku a s inteligentným systémom pohonu všetkých kolies M xDrive ponúka intenzívnejší zážitok z výkonu ako čokoľvek iné v tejto triede.

Vonkajšie komponenty z uhlíkových vlákien 

Vzhľad nového modelu BMW M5 vytvárajú jeho plastický predný nárazník a pútavá mriežka chladiča BMW M, ako aj výrazne rozšírené blatníky a prahy. Exteriérové doplnky z ponuky BMW M Performance Parts úhľadne zapadajú do tvarov a dizajnu vozidla a pridávajú väčší dôraz na dynamické línie sedanu a jeho mohutnú postavu.

Vrchol ponuky doplnkov BMW M Performance Parts tvorí pútavý dvojdielny zadný difúzor M Performance z uhlíkových vlákien. Spolu s koncovkou výfukového potrubia M Performance z uhlíkových vlákien dodáva zadnej časti vysokovýkonného sedanu moderný a mimoriadne športový vzhľad. Koncovky M Performance sú vyrobené zo zmesi titánu a uhlíkových vlákien.

Karbónový zadný difúzor M Performance môže tvoriť buď doplnok k zadnému spojleru, ktorý je súčasťou exteriérového balíka M Carbon, alebo v spojení so zadným spojlerom M Performance pro z uhlíkových vlákien, ktorý je tiež dostupný ako možnosť na dodatočnú montáž.

Predný splitter M Performance z uhlíkových vlákien zlepšuje aerodynamickú rovnováhu a vizuálny dojem z nového modelu BMW M5. Je tiež k dispozícii v spojení s jedným z dvoch variantov zadného spojlera. Dvojdielny predný splitter z uhlíkových vlákien M Performance umocňuje spodný centrálny prívod vzduchu, ktorý stredová priečka prvýkrát delí na dve časti.

Extrémne široké rozchody a na mieru vytvorený dizajn bočnej časti karosérie dodávajú novému modelu BMW M5 svalnaté proporcie. Atletické tvary bokov vozidla podčiarkujú nástavce prahov M Performance z uhlíkových vlákien. Možno ich skombinovať s M krytmi vonkajších spätných zrkadiel z uhlíkových vlákien, čím vznikne obzvlášť jednotný celkový dojem.

Dynamický profil nového modelu BMW M5 môžu ešte zvýrazniť bočné polepy M Performance čiernej farby Frozen Black. Tieto vysokokvalitné nálepky odolajú bežným autoumyvárkam a plynulo dopĺňajú línie modelu BMW M5. Strechu vozidla štylisticky zvýrazňuje aramidový kryt antény M Performance, taktiež vyrobený z exkluzívneho vláknitého kompozitného materiálu.

Uzáver palivovej nádrže M Performance z uhlíkových vlákien posúva auru exkluzivity na úroveň detailov a možno ho identifikovať podľa označenia M Performance z brúseného hliníka. Ďalšie športové prvky dodáva do interiéru kvarteto koberčekov M Performance, z ktorých každý nesie ozdobné prešívanie v kontrastných farbách a znak M Performance.

Test: BMW M3 Competition M xDrive Touring – Žiješ iba dvakrát

 

BMWBMW M5doplnky
Komentáre (0)
Pridať komentár