Staronová značka MG sa vracia aj na Slovensko

MG - známa britsko-čínska značka s 98-ročnou históriou, rozširuje svoje aktivity v strednej Európe tak, aby ďalej posilňovala svoju pozíciu na nových európskych trhoch.

Pôvodná britská automobilka MG je teraz súčasťou SAIC Group – najväčšieho výrobcu automobilov v Číne. Vývojové centrum MG sa v súčasnosti nachádza v Spojenom kráľovstve a výrobné závody v Číne. Len tak trošku na zamyslenie, pekne sa karty s hospodárskou silou a prosperitou obracajú však?

MG ponúka na európskych trhoch niekoľko modelov, ktoré sú k dispozícii so spaľovacími motormi (ICE), plug-in hybridným pohonom (PHEV) aj v čisto elektrických verziách (BEV) – napríklad Marvel R (k dispozícii iba ako BEV), HS ( k dispozícii ako ICE a PHEV) a ZS (k dispozícii ako ICE a BEV). Zákazníkom tak MG ponúkne kompletný balíček prémiového designu, najnovších technológií a vysokej úrovne výbavy.

Autobinck plánuje otvoriť nové zastúpenia MG v Českej republike a na Slovensku – očakáva sa v júni 2022.

Holandská skupina AutoBinck je jedna z najstarších automobilových spoločností na svete. AutoBinck je zároveň jedným z najväčších holandských investorov v SR. AutoBinck v súčasnosti pôsobí v 8 krajinách Európy – v Holandsku, Českej republike, Slovensku, Belgicku, Maďarsku, Poľsku, Rumunsku a Slovinsku.

MGMG GSmg je späťMG ZS
Komentáre (0)
Pridať komentár