Lamborghini Huracán EVO RWD: Letná verzia

Talianska automobilka Lamborghini je pripravená na letnú sezónu. Dôkazom toho je superšportový model Huracán EVO Rear-Wheel Drive Spyder.

Vozidlo so sklápacou plátenou strechou má v podstate identický design s uzatvoreným modelom. Strechu je možné otvoriť do rýchlosti 50 km/h. So strechou dokáže uháňať až rýchlosťou 324 km/h. V januári predviedla spoločnosť Lamborghini svoj Huracán EVO vo verzii RWD alebo Rear-Wheel Drive. Model s pohonom len zadných kolies, teda zmena oproti bežnému pohonu všetkých kolies.

Táto ľahšia verzia, ktorá pri jazde umožňuje o trochu viac zábavy, bola teraz očakávane rozšírená o otvorenú verziu s plátenou sklápacou strechou označovanou ako Spyder. Novinka nestráca nič zo svojho nezameniteľného designu, ostrých rysov, športového interiéru aj vysokého výkonu. Na stovku zrýchli z pokoja za 3,5 sekundy.

Práve kvôli plátenej streche je rýchlosť atraktívneho športiaku limitovaná na 324 kilometrov za hodinu. Spomínanú plátenú strechu zložíte, či rozložíte za necelých 20 sekúnd. Jej farbu si môžete vybrať rovnako ako o niečo väčšie kolesá. Doporučená predajná cena vozidla Lamborghini Huracán EVO RWD v Európe je necelých 176.000 eur.

-jj-, zdroj a foto: Lamborghini

LamborghiniLamborghini Huracán EVO RWD Spyderletná verziaTaliansko
Komentáre (0)
Pridať komentár