Talisman ponúka komfort business triedy

Renault na náš trh uvádza Talisman Grandtour. Optimálne tvarovaný batožinový priestor a množstvo praktických odkladacích priestorov v interiéri bude pre záujemcov o praktické kombi veľkým pokušením.

Aj v mojom okolí sa nájdu ľudia, ktorých rozrastajúca sa rodina motivuje zameniť bežný sedan za niečo, aby bola rodina spokojná, decká sa pohodlne odviezli a do kufra sa bez problémov zmestila batožina a prípadne aj kočík. Na európskom trhu sa ročne predá viac ako milión áut strednej triedy a kombi verzie majú na celkom odbyte podiel až 54 percent. Autá tejto kategórie si dávajú záležať na imidži a Talisman nie je iný. Talisman Grandtour charakterizujú dynamické proporcie a elegantný profil s vysokou bočnou líniou.

Veko batožinového priestoru sa automaticky otvorí, len čo vsuniete nohu pod zadný nárazník. Široký vstupný otvor (1074 mm), nízka nakladacia hrana (571 mm nad zemou) a rovná podlaha uľahčia nakladanie. Talisman Grandtour má objem batožinového priestoru po kryt 572 litrov (podľa VDA) a  dĺžku 1116 mm. So sklopenými zadnými sedadlami sa dĺžka natiahne na 2010 mm a vytvorí úložný priestor objemu takmer 1700 litrov (podľa VDA).

Ceny novinky štartujú na 24 490 €. Za túto sumu dostane model so základným stupňom vybavenia Life a naftovým motorom 1,5 dCi (81 kW/110 k). Naopak najdrahším v aktuálnej ponuke je Talisman Grandtour Initiale Paris, ktorý ma pod prednou kapotou turbodiesel 1,6 dCi (118 kW/160 k) sériovo kombinovaný s dvojspojkovou šesťstupňovou prevodovkou EDC. Za TOP model zaplatíte 38 390 €.

Renault kombi Talisman Grandtour je rýchle auto nielen pre rodinu.

(šr)

Renault Talisman
Komentáre (0)
Pridať komentár