Nová Škoda Superb vlajkovou loďou MS v hokeji

Novinka Škoda Superb sa zatiaľ na cestách neobjavila. Prvé oficiálne predstavenie v bežnej premávke prebehne na Majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji v Českej Republike. Škoda Superb bude oficiálnou vlajkovou loďou tohtoročných MS v hokeji.

Automobilka Škoda od roku 1992 nepretržite podporuje Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji. Ide o svetový rekord v najdlhšom hlavnom sponzorovaní majstrovstiev sveta. Špeciálne lakované automobily budú ozdobené českými a československými hokejovými legendami.

Tohtoročné Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji budú na území Českej Republiky od 1. mája do 17. mája v pražskej O2 aréne a ostravskej ČEZ aréne. Počas 23 ročnej spolupráce medzi organizátormi a Škodou sa na Majstrovstvách predstavilo niekoľko automobilových noviniek.

Vďaka aktivitám a podporou jednotlivých teamov sa automobilka Škoda dostane do podvedomia približne 800 miliónov televíznych divákov na celom svete. Pre Škodu je ľadový hokej pilierom stratégie sponzoringu.

Organizátori budú mať tento rok k dispozícii až 50 vozidiel Škoda. Automobilka dodá 14 nových vozidiel Superb a 36 Octavií Combi. Automobily budú slúžiť prevažne na prepravu hostí medzi arénami, letiskami, hotelmi a podobne.

Počas celých Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji najazdia oficiálne vozidlá približne 250 000 km. Pri príležitosti tohtoročného podujatia v domácich podmienkach majú všetky národné farby: bielu, červenú a modrú.

Každý automobil tiež „ponesie“ meno českej a československej hokejovej legendy. Vozidlá tak budú označené menami ako napríklad: Jaromír Jágr, Dominik Hašek, Vladimír Martinec alebo legendárny Ivan Hlinka.

Automobily Škoda budú tiež vystavené v halách v Prahe a Ostrave, na letiskách a na ďalších významných miestach. Logo Škoda sa objaví na dresoch a prilbách 3 teamov: Českej Republiky, Slovenska a USA.

MM, Škoda

majstrovstva svetaŠkoda
Komentáre (0)
Pridať komentár