BMW M Performance pre 2 Cabrio

BMW predstavilo nové príplatkové prvky výbav pre model 2 Cabrio. Doplnky M Performance zvýrazňujú športové línie a zvýšujú výkon jednej motorizácie.

BMW M Performance je balík príplatkových prvkov, ktoré ponúka automobilka pre záujemcov o rôzne modely. V súčasnosti predstavili zástupcovia BMW nový príplatkový program určený pre 2 Cabrio, ktorý robí z nenápadného kabrioletu nápadný športiak nižšej strednej triedy.

Pri pohľade z boku zaujmú bočné lemy s nálepkami M Performance. V zadnej časti pribudol decentný difúzor. Predná mriežka bude lakovaná čiernou farbou a vonkajšie spätné zrkadlá dostanú karbónový vzhľad.

V balíku M Performance budú k dispozícii 19-palcové disky kolies v dizajne 405 M a 624 M, ktoré bude možné získať v dvojfarebnom alebo leštenom prevedení. V interiéri bude niekoľko prvkov z materiálu imitujúceho karbón.

Volant čalúnený alcantarou s karbónovým obložením môže obsahovať malý displej zobrazujúci niektoré prevádzkové hodnoty. Aj interiérové lišty a obloženie stredovej konzoly budú mať karbónový vzhľad.

Podlahové rohože majú nápis M Performance. Ten je aj na nástupných lištách z nehrdzavejúcej ocele s LED podsvietením. Kryty pedálov a opierka na nohu budú z nehrdzavejúcej ocele.

Zvýšenie výkonu je dostupné výlučne pre motor 220d. Výkon motora po úprave sa zvýši o 11 kW (14 k) zo 140 kW (190 k) na 151 kW (204 k). Zrýchlenie z 0 na 100 km/h zvládne tento variant o 0,3 sekundy rýchlejšie voči sériovému motoru.

Priemerná spotreba zostala na úrovni 4,4 až 4,7 l/100 km. K dispozícii bude tiež samosvorný diferenciál M Performance a vysokovýkonné brzdové kotúče so špeciálnymi otvormi a drážkami.

MM, BMW

2 CabrioBMWM Performance
Komentáre (0)
Pridať komentár