BMW Individual pre 4 Gran Coupe

Veľa zákazníkov sa rozhodne pre model 4 Gran Coupe pre jediný dôvod – eleganciu. No niektorí majitelia chcú odlíšiť svoje vozidlo ešte viac a tak BMW pripravilo práve pre nich špeciálne prvky výbavy v programe Individual.

Štvordverové kupé mníchovského výrobcu automobilov je v strednej triede jedinečným modelom. Program BMW Individual navyše dopĺňa výnimočnosť automobilu a zákazníkom umožňuje odlíšiť svoje vozidlo od ostatných. V sérii Individual pripravilo BMW nové odtiene vonkajšieho lakovania: čierna Citrine, modrá Tansanite, hnedá Pyrite a Moonstone a v ponuke sú aj matné farby: Frozen Brilliant White, Frozen Grey, Frozen Bronze a Frozen Cashmere Silver. Okrem zvláštnych lakovacích procesov BMW uplatňuje aj remeselné manuálne opracovanie.

Jedinečný vzhľad doplnia nové disky kolies z ľahkých zliatin. V programe Individual zákazník dostane 19-palcové disky typu V-Spoke.

Interiér automobilu odlíšia od bežných modelov exkluzívne prvky. Obloženie je z jemnej kože Merino. Tá je zárukou mimoriadne kvalitných kožených poťahov na sedadlách, výplniach dverí a opierkach rúk.

Farebné vyhotovenie interiéru je možné v 5 farebných odtieňoch: Golden Brown, Cashmere Beige, Nutmeg, Opal White a čiernej. Pocit výnimočnosti dodáva prístrojová doska BMW Individual potiahnutá kožou.

Obloženie vnútorných častí zo špičkového dreva Plane Dark Red-Brown a Ash Grain White. Každé z nich dopĺňajú chrómované prvky vo farbe Pearl Gloss Chrome. Prahy dverí nesú názov BMW Individual. Čalúnenie stropu je antracitové, k dispozícii je volant BMW Individual potiahnutý najjemnejšou kožou.

Pri uvedení na trh BMW ponúkne aj verziu Individual Composition. Interiér má z jemnej kože Merino a ozdobných líšt BMW Individual. Doplnky Individual je možné kombinovať so všetkými BMW Lines a aj balíkom M Sport.

MM, BMW

4 Gran CoupeBMW
Komentáre (0)
Pridať komentár